Tým budoucnosti v NHL? Podle expertů má nejvíc talentů pod palcem Detroit

Portál ESPN nedávno sestavil žebříček mladých hráčů, kteří se ještě neobjevili v NHL, a seřadil je podle šancí, že se z nich stanou velké persony soutěže. Který tým má nejvíc potenciálních budoucích hvězd? Podle expertů je to Detroit.

Kapitoly článku:


Mezi padesáti nejnadějnějšími hokejisty ve věku 18 až 21 let, kteří ještě nedostali v nejsledovanější lize světa šanci ukázat, co v nich vězí, najdeme hned pět hráčů, jež si vybrala Rudá křídla z Detroitu. Žádnému jinému klubu tolik talentů odborníci z portálu ESPN do výběru příštích hvězd nezařadili. Pokud mají tito experti správný čich a intuici, pak je Detroit týmem budoucnosti v NHL.

Na prvních pěti místech jsou podle ESPN centr Arizony Dylan Strome, dále Mitch Marner a William Nylander z Toronta, Daniel Sprong z Pittsburghu a obránce Columbusu Zach Werenski. Nechme nyní tyto borce stranou a pojďme se blíže podívat na pětici mladíků, kteří patří Detroitu. V následujících kapitolách najdete hráče, kteří by jednou měli táhnout Red Wings a zářit stejně jasně jako to dnes dělají Pavel Dacjuk či Henrik Zetterberg.

Doporučujeme

Články odjinud