Doplatí na nepovedenou sezonu? 3 adepti na trejd z New Yorku Rangers


Rick Nash

Rick Nash.jpg

Nejžhavějším kandidátem na trejd z New Yorku Rangers je kanadský útočník Rick Nash. Jednatřicetiletý hráč má za sebou čtyři sezony v Madison Square Garden a patří mezi klíčové muže týmu.

Nash je skvělý hokejista, který však nikdy nebyl vůdčím typem. Má dny, kdy je naprosto jedinečný a předvádí geniální výkony, občas se však stane, že zapadne do šedivého průměru. A průměrná byla z jeho pohledu prakticky celá současná sezona.

Zlatý medailista z olympiády ve Vancouveru si v Rangers přijde na necelých osm milionů dolarů ročně a za tyto peníze od něho všichni chtějí vidět adekvátní výkony. Jenže v letošní sezoně nasbíral v 60 zápasech jen 36 bodů (15+21). To však neznamená, že by si ostatní týmy Nashe necenily.

Klub, který zrovna nepotřebuje vůdce a produktivního tahouna do první lajny, by po něm možná rád sáhl. Pořád totiž umí dávat góly, je silný v útoku i v defenzívě a platný v přesilových hrách. Ano, je tu jeho astronomický plat, který může spoustu zájemců odradit, pokud by si však takový klub uvolnil místo pod platovým stropem tím, že by opačným směrem pustil podobně drahého hráče, mohl by trejd proběhnout k oboustranné spokojenosti.

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud