7 hráčů, kteří si zápas Sparta - Plzeň užijí poprvé v kariéře


Plzeň

Jan Kovařík (pravděpodobnost, že nastoupí: 100%)

Kovařík.jpg
Jestli má někdo z plzeňských hráčů, kteří dosud nikdy nehráli za Viktorku proti Spartě, téměř stoprocentní šanci, že nastoupí, je to záložník Jan Kovařík. (Foto: Profimedia.cz)

Levý kraj plzeňské zálohy patří od zimy posile z Jablonce. Jan Kovařík se velmi rychle aklimatizoval a dokazuje, že z něj roste velký hráč. Zápas od zápasu se navíc zlepšuje jeho spolupráce s Davidem Limberským. Díky skvělé kopací technice se navíc Kovařík dělí o standardní situace s Pavlem Horváthem.

Stanislav Tecl (pravděpodobnost, že nastoupí: 80%)

Není ani tak důležité, jestli nastoupí od první minuty na hrotu plzeňského útoku Stanislav Tecl, nebo Marek Bakoš. Je téměř jisté, že jeden z nich do utkání stejně coby střídající později zasáhne. Pro Slováka Bakoše hrají větší zkušenosti z těžkých zápasů, pro českého reprezentanta zase rychlost, která se hodí v zápasech venku. Překoná Vaclíka, svého kolegu z národního týmu?

Roman Adamov (pravděpodobnost, že nastoupí: 20%)

Ruský forvard Roman Adamov je pro českého fanouška velkou neznámou. Co naplat, že mu to v zimní přípravě střílelo a kouč Vrba jej chválil. Konkurence v podobě Bakoše s Teclem je silný kalibr. Přestože si v minulém kole proti Dukle připsal první ligovou branku, příliš se neočekává, že by do šlágru na Letné zasáhl.

Doporučujeme

Články odjinud