10
Fotogalerie

10 fotbalových transferů, ke kterým by mohlo dojít v letním přestupním období


10. Cristiano Ronaldo (Real Madrid Manchester United)

Cristiano Ronaldo.jpg

Cristiano Ronaldo je údajně rozčarovaný z angažmá v Realu Madrid a teoreticky je jeho návrat do Manchesteru United možný. Podle deníku Telegraph jsou vztahy mezi portugalskou superhvězdou a prezidentem Realu Madrid Florentinem Perezem napjaté a sám hráč už v médiích prezentoval zájem hrát opět na Old Trafford.

Podle španělského tisku bude chtít Perez v létě vydělat na držiteli dvou posledních Zlatých míčů pro nejlepšího fotbalistu planety a Ronalda prý prodá. Boss madridského velkoklubu měl podle novinářů deníku Sport prohlásit, že Ronaldova kariéra už dosáhla svého vrcholu. Kromě toho je prý znepokojený jeho kolenem, které je stále víc náchylné ke zranění.

Redaktoři spekulují, že je to dost pádných důvodů k tomu, aby Bílý balet vyslal signál Manchesteru United, odkud portugalský snajpr v roce 2009 odcházel za 80 milionů liber do Španělska. Během angažmá na Pyrenejském poloostrově se Ronadlo několikrát vyjádřil, že návrat na Old Trafford nevylučuje. S anglickým klubem udržuje i nadále dobré vztahy a fanoušci Red Devils by ho jistě přivítali s otevřeným srdcem i náručí. To však vyloučil jeho agent Jorge Mendes.

Pravděpodobnost přestupu: 5 %

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud