6
Fotogalerie

Báječná podívaná! 6 nejlepších zápasů sezony 2014/15 v Premier League


3. kolo (30. srpna 2014): Everton – Chelsea 3:6

Everton - Chelsea.jpg
Útočník Diego Costa slaví se spoluhráči první gól Chelsea v brance Evertonu. V utkání nakonec padlo devět branek a Costa se postaral také o závěrečnou trefu. (Foto: Profimedia.cz)

Nevídanou přestřelku viděli diváci na konci srpna v utkání Evertonu s Chelsea. Ten, kdo přišel do hlediště v Godison Parku jen pár chvil po úvodním hvizdu, propásl úvodní dva góly. Skóre otevřel už v první minutě hostující Diego Costa a jen o dvě minuty později poslal Chelsea do dvougólového vedené Branislav Ivanovič. I když se zdálo, že o osudu utkání je rozhodnuto, domácí se nevzdali a gólem do šatny vykřesal pro liverpoolský tým naději Kevin Mirallas.

Báječné představení pokračovalo i po přestávce. V 67. minutě si dal nešťastný vlastní gól Seamus Coleman, ale jen o dvě minuty nato opět snížil na rozdíl jediné branky Steven Naismith. Než však diváci stačili jeho gól pořádně zapít, Chelsea už opět vedla, když se trefil Nemanja Matič.

Brankostroj však zdaleka ještě nekončil. Za další dvě minuty snížili domácí na 3:4 zásluhou Samuela Eto’oa a o další minutku později zaznamenal pátý gól hostů Ramires. Definitivní podobu skóre dal v poslední minutě muž, který brankový účet utkání otevřel. Diego Costa pečetil na 6:3 a oba týmy vyprovázel do kabin bouřlivý potlesk nadšených ochozů.

Doporučujeme

Články odjinud