3 zajímavé přestupy. Nemluví se o nich, ale jsou pravděpodobné


2. K Feninovi do útoku olomoucký Hubník?

Slavia Praha se netají tím, že chce přivést do útočné řady ještě alespoň jednoho kvalitního forvarda. Námluvy se slovenským reprezentantem Šebem jí nevyšly, a tak se musí poohlédnout jinde.

Kouč Rada přiznává, že chce dávat prostor nové posile Martinu Feninovi, od kterého na oplátku očekává, že mu důvěru splatí góly. Jenže spoléhat jen na střelce tří reprezentačních branek, který dlouho pravidelně nehrával, může být risk. Milan Škoda na podzim příliš nepřesvědčil a jediný Karol Kisel snesl přísnější měřítko. Nikdo jiný se nepřidal.

Pomoci by mohl Michal Hubník z olomoucké Sigmy. Tomu se po návratu z polského angažmá sice zpočátku povedlo prosadit se do základní sestavy kouče Pivarníka, jenže po pár zápasech z ní zase vypadl a s nulou v kolonce gólů zakončil podzimní část.

Hubník Michal.jpg

Stejně jako u Fenina by i pro něj by mohlo být sešívané angažmá novou výzvou. Zájem o devětadvacetiletého dříče projevilo i Slovácko. Jenže ke vší úctě ke klubu z Uherského Hradiště jsou pražské Vršovice pořád atraktivnější adresou.

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud